Багато хто любить смакувати соковитим оселедцем, але мало хто знає, як швидко очистити його від кісток. Більшість господинь, згадуючи про те, яка це кропітка та неприємна робота, проходять повз рибні магазини. Не варто цього робити, бо саме зараз ви дізнаєтеся, як легко та просто, не докладаючи особливих зусиль, впоратися із цією надскладною задачею.
Розпочнемо зі звичайних процесів. Потрібно відрізати голову та почистити середину від нутрощів. Заглянувши всередину, ви можете знайти ікру або молочко. Якщо ви любитель цікавих смаків – не поспішайте від них позбавлятися. Наступний етап – усе гарно промиваємо.
Настав час зайнятися кістками. За допомогою вказівного та середнього пальця починаємо виймати хребет вздовж до хвоста. Відрізаємо його за допомогою ножа. Кістки, які залишилися видаляємо ножем. Залишається позбутися плавників й зняти верхню шкірку. Оселедець готовий до подачі. Нарізаємо на шматочки та викладаємо на тарілку.
Тепер можна смакувати смачною рибою, не побоюючись натрапити на кістку. Смачного!
Тисни «Подобається» і отримуй найкращі пости у Facebook ↓