Бендерики чудово смакують з бульйоном і борщем

AppData/Local787657

 

Бендерики готуються доволі швидко, вони – смачні і ситні, як їжа. Тому вони для мене як паличка-виручалочка як для сім’ї, так і для гостей.

AppData/Local667854321

 

Компоненти:

  • Лаваш (або палянички, приготовані власноруч на сковорідці як на млинці)
  • Фарш будь-який – індичий, свинний, гав’яжий, курячий
  • Зелень
  • Молоко
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

Лаваш ріжемо на смужки (палянички – на дві частинки)

Фарш змішуємо з молоком, сіллю, перцем, дрібно порізаною зеленню)

Накладаємо фарш на паляницю і тонко намащуємо.

Загортаємо лаваш так, щоб утворилися трикутнички (відповідно згортаємо палянички).

 

AppData/Local4567345

Розігріваємо сковорідку, дно якої змащуємо олією.

Трикутнички вмокаємо з обох сторін в яйце, можна ще в сухарі (за власним смаком) і ніжно обсмажуємо на сковорідці.

Бендерики виходять хрусткими, що додає пікантності. Подаємо їх разом з борщем або бульйоном.

Смачного!

 

Оцініть статтю
Дюшес
Бендерики чудово смакують з бульйоном і борщем