Бендерики чудово смакують з бульйоном і борщем

AppData/Local787657

 

Бендерики готуються доволі швидко, вони – смачні і ситні, як їжа. Тому вони для мене як паличка-виручалочка як для сім’ї, так і для гостей.

AppData/Local667854321

 

Компоненти:

  • Лаваш (або палянички, приготовані власноруч на сковорідці як на млинці)
  • Фарш будь-який – індичий, свинний, гав’яжий, курячий
  • Зелень
  • Молоко
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

Лаваш ріжемо на смужки (палянички – на дві частинки)

Фарш змішуємо з молоком, сіллю, перцем, дрібно порізаною зеленню)

Накладаємо фарш на паляницю і тонко намащуємо.

Загортаємо лаваш так, щоб утворилися трикутнички (відповідно згортаємо палянички).

 

AppData/Local4567345

Розігріваємо сковорідку, дно якої змащуємо олією.

Трикутнички вмокаємо з обох сторін в яйце, можна ще в сухарі (за власним смаком) і ніжно обсмажуємо на сковорідці.

Бендерики виходять хрусткими, що додає пікантності. Подаємо їх разом з борщем або бульйоном.

Смачного!

 

Оцініть статтю
Дюшес
Бендерики чудово смакують з бульйоном і борщем
Дюшес
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.