Буряк більше варю, все набагато простіше!

На просторах інтернету багато рекомендацій, найчастіше всі радять запікати буряк в фользі. Так, це чудовий спосіб приготування соковитого буряка. Але є один секретик, про який чомусь жодний автор не згадує у своїх публікаціях.

Я, звичайно не буду Колумбом, який відкрив Америку, та все ж цікавого вас навчу.

Саме так здебільшого готують буряк у ресторанах. І це справді найкращий із способів його приготування.

Буряк – дуже цікавий продукт, незважаючи на його низьку ціну, з нього можна приготувати багацько смачних страв.

https://svoimirukami.in.ua/

Ото ж, ми будемо з вами готувати буряк для салатів, у яких його подрібнюють великими шматками (слайсами). Тобто сам буряк буде досить великого розміру, тому повинен відповідати найсмачнішим критеріям наших смакових рецепторів.

Беремо кілька однакових за розміром плодів буряка і ретельно промиваємо кожен з них під проточною водою.

Дальше беремо великий відрізок фольги. Змащуємо її за допомогою кухонного пензля оливковою олією та зверху присипаємо сіллю і перцем. Зверху ставимо наші бурячки. Тоді і їх змазуємо тією ж оливковою олією, солимо і злегка цукруємо.

Як усім відомо саме сіль і цукор являються природніми підсилювачами смакових якостей будь-якого продукту. У такий спосіб приготування буряк не втрачає свого смаку, і в той же час підсилюється за допомогою зазначених сипучих кристалів. Олія служить провідником для солі і цукру на шляху добратися до середини буряка.

Загортаємо гарненько буряки у фольгу і запікаємо в духовці при температурі 180-200 градусів близько години – півтори. Якщо зубочистка чи шпажка входять легко – буряк готовий.

А чистити такий буряк – одне задоволення. Шкірка сама з нього злазить. Смачного!

 

 

 

Оцініть статтю
Дюшес
Буряк більше варю, все набагато простіше!