Ці рогалики такі повітряні, що розстанусь у вас у роті! Мінімум зусиль – смачний результат!

Я пам’ятаю ці рогалики ще з далекого дитинства! Цей рецепт смачних, хрустких та ніжних рогаликів, які миттєво зникнуть з тарілки, залишаючи по собі тільки апетитний аромат!

Найголовнішим секретом цих хрустких рогаликів є те, що серед інгредієнтів є смалець, які не долюбляють багато господинь, але який дає цим рогаликам неперевершений смак, якого іншими способами не досягнути!

Головними причинами обирати саме смалець для випікання рогаликів є те, що вони роблять тісто вологим та не дають йому швидко черствіти. До того ж вони не утворюють ніяких канцерогенів навіть при високих температурах.

mondaydelights.ru

Отже, вам знадобиться:

  • 150 грамів масла;
  • 50 грамів смальцю;
  • 2 склянки борошна;
  • Склянка сметани;
  • Склянка молока;
  • 2 штуки жовтки;
  • 15 грамів лимонного соку;
  • Начинка (наприклад, варення).\

Покрокове приготування:

Крок No1. Перед приготуванням помістити масло та смалець на дві години у морозильну камеру.

Крок No2. Вийняти два минулі інгредієнти та нарізати їх дрібними шматками. Змішати їх з борошном до моменту поки всі шматки перетворять на крихти.\

Крок No3. Візьміть окрему посудину, куди додайте всі інші інгредієнти й добре перемішайте.

Крок No4. Розбавте борошно з рідкими інгредієнтами (окрім начинки) та швидко замішуйте тісто.

Крок No5. Залишіть заготовлене тісто на годину у холодному місці.

Крок No7. Розігрійте духовку до 180 градусів.

Крок No8. Охолоджене тісто розділіть на шість частини. З кожної частини утворіть кола та поділіть його на сектори.

Крок No9. Нанесіть начинку на центр кожного шматка.

Крок No10. Скручуйте, як звичайний рогалик. Починаючи, як цукерку та закінчуючи повільним закручуванням хвостика.

Крок No11. Приготуйте посудину, у яку вкладатимете рогалики та застеліть її пергаментом.

Крок No12. Викладайте рогалики хвостиками до низу.

Крок No13. Випікаємо рогалики по 20 хвилин.

Крок No14. Після того, як ви дістанете рогалики з духовки, то можете їх прикрасити цукровою пудрою, кокосовою стружкою тощо.

Ось і готові наші смачні та хрусткі рогалики! Швидше готуйте чай та кличте рідних на чаювання!

 

Оцініть статтю
Дюшес
Ці рогалики такі повітряні, що розстанусь у вас у роті! Мінімум зусиль – смачний результат!