Зараз, коли прилавки магазинів буквально “кишать” різноманітними сухариками, чіпсами та снеками, колись улюблений рецепт нечесно забутий.
Він навіть корисніший, ніж усі ці шкідливі перекуси.
Вчора купила пачку гороху, і приготувала смакоту своїм дітям. Сини були взахваті. Кажуть, що смажений горох схожий на арахіс, тільки смачніший та корисніший.
Отож, як приготувати корисний смаколик. Необхідну кількість гороху насипаємо в друшляк, добряче промиваємо. Потім перекладаємо у глибшу миску, заливаємо холодною водою і залишаємо на 5-6 годин, аби горох почав набухати. Коли зазначений час мине, злийте воду, процідіть горох. Розігрійте сковорідку з соняшниковою олією, додайте замочений горох, смажте його до золотистого кольору. Не забувайте помішувати. Посоліть та поперчіть за смаком, також можна додати улюблені спеції.
Вмикайте цікавий фільм і насолоджуйтеся смачним частуванням! Смачного!