Дякую бабусі за цей чудо-рецепт!

Коли приготувала вперше – дуже сильно шкодувалащо так мало приготувала.

Для картопляного тіста нам пригодиться:
57 картоплин середнього розміру
1 куряче яйце
Трішки coлітрішки перцю
4 лборошна (для обмокування).

Для грибнoї начинки беремо:
150 грам печеричок чи інших грибів;
1 нeвелика цибулинка;
І також сіль(йодовану чи морськуі перець за смаком;
Соняшникова олія для обжарювання.

https://www.unian.ua

Готуємо наступним чином:
Картопельку варимо та мнемо у пюреДо приготованого пюре додаємояйцеборошноспеції і дуже ретельно мішаємо до однорідного стану.

Приступаємо до приготування найсмачнішої начинки.
Цибульку чистиморіжемо та обсмажуємо на олії на невеликому вогніТоді додаємо грибипорізані на пластини і теж обсмажуємо до румяного кольоруТоді солимо і перчимоПерекладаємо в тарілкубез олії.

Скручуємо картопляне тісто в ковбаску і нарізаємо на рівні шматочкиОбвалюємо в борошні з усіх сторін.
Всередину викладемо потроху грибної начинки.
Закриті картопляні зрази ставимо на гарячу сковорідку і смажимо на середньому вогні 23 хвилини.

Готові зрази знімаємо лопаткою та викладаємо на тарілкуПодаємо страву гарячоюполивши зверху сметаною.
Смачного!

 

 

Оцініть статтю
Дюшес
Дякую бабусі за цей чудо-рецепт!