Дякую бабусі за цей чудо-рецепт!

Коли приготувала вперше – дуже сильно шкодувалащо так мало приготувала.

Для картопляного тіста нам пригодиться:
57 картоплин середнього розміру
1 куряче яйце
Трішки coлітрішки перцю
4 лборошна (для обмокування).

Для грибнoї начинки беремо:
150 грам печеричок чи інших грибів;
1 нeвелика цибулинка;
І також сіль(йодовану чи морськуі перець за смаком;
Соняшникова олія для обжарювання.

https://www.unian.ua

Готуємо наступним чином:
Картопельку варимо та мнемо у пюреДо приготованого пюре додаємояйцеборошноспеції і дуже ретельно мішаємо до однорідного стану.

Приступаємо до приготування найсмачнішої начинки.
Цибульку чистиморіжемо та обсмажуємо на олії на невеликому вогніТоді додаємо грибипорізані на пластини і теж обсмажуємо до румяного кольоруТоді солимо і перчимоПерекладаємо в тарілкубез олії.

Скручуємо картопляне тісто в ковбаску і нарізаємо на рівні шматочкиОбвалюємо в борошні з усіх сторін.
Всередину викладемо потроху грибної начинки.
Закриті картопляні зрази ставимо на гарячу сковорідку і смажимо на середньому вогні 23 хвилини.

Готові зрази знімаємо лопаткою та викладаємо на тарілкуПодаємо страву гарячоюполивши зверху сметаною.
Смачного!

 

 

Оцініть статтю
Дюшес
Дякую бабусі за цей чудо-рецепт!
Дюшес
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.