Фарш у клярі: оригінально і смачно

https://vkusno-i-prosto.ru

Господиням завжди хочеться здивувати свою сім’ю чи коханого чоловіка новою стравою. Ця страва є зручною в приготуванні, ситною і смачною.

Для цієї страви потрібні:

  • Пів кілограма фаршу
  • 150 г твердого сиру
  • Яйце
  • Цибуля
  • Третина чайної ложки базиліку
  • Третина чайної ложки сушеного часнику або два зубці свіжого
  • Пів чайної ложки приправи для м’яса

Для кляру:

  • Два яйця
  • 250 мг молока

 Приготування страви:

  1. До фаршу додаємо спеції, подрібнену цибулю, часник.
  2. Додаємо яйце, добре перемішуємо.
  3. Розстеляємо харчову плівку і на неї тонким шаром вистеляємо фарш.
  4. Поверх натираємо сир.
  5. Загортаємо продукти в рулет і ставимо в морозилку на 4 години.
  6. Акуратно розрізаємо на рівні шматочки.
  7. Збиваємо яйце з молоком, додаємо спеції і борошно.
  8. Вмокаємо шматочки в клярі і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
  9. Викладаємо на серветку або рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Страва готова для вживання.

До речі, рулет можна приготувати заздалегідь і зберігати його в морозильній камері. Коли виникне необхідність, витягнути, порізати на шматки і обсмажити.

Смачного!

Оцініть статтю
Дюшес
Фарш у клярі: оригінально і смачно