Господиням завжди хочеться здивувати свою сім’ю чи коханого чоловіка новою стравою. Ця страва є зручною в приготуванні, ситною і смачною.
Для цієї страви потрібні:
- Пів кілограма фаршу
- 150 г твердого сиру
- Яйце
- Цибуля
- Третина чайної ложки базиліку
- Третина чайної ложки сушеного часнику або два зубці свіжого
- Пів чайної ложки приправи для м’яса
Для кляру:
- Два яйця
- 250 мг молока
Приготування страви:
- До фаршу додаємо спеції, подрібнену цибулю, часник.
- Додаємо яйце, добре перемішуємо.
- Розстеляємо харчову плівку і на неї тонким шаром вистеляємо фарш.
- Поверх натираємо сир.
- Загортаємо продукти в рулет і ставимо в морозилку на 4 години.
- Акуратно розрізаємо на рівні шматочки.
- Збиваємо яйце з молоком, додаємо спеції і борошно.
- Вмокаємо шматочки в клярі і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
- Викладаємо на серветку або рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Страва готова для вживання.
До речі, рулет можна приготувати заздалегідь і зберігати його в морозильній камері. Коли виникне необхідність, витягнути, порізати на шматки і обсмажити.
Смачного!