Страв з картоплі на сьогодні є безліч. І всі вони смачні.
Пропонуємо вам приготування картоплі за грецьким рецептом, яка смачна і корисна, оскільки запечена в духовці.
Вам знадобляться:
- кг картоплі
- 2 зубці часнику
- 100 мл соку лимона
- 2 ч ложки орегано
- Олія
- щипка солі і перцю
- кріп і петрушка до смаку
Приготування:
Картоплю чистимо, ріжемо дольками. Опісля вкладаємо її у спеціальну форму.
До олії додаємо орегано, подрібнений часник, сік лимона. Усе добре перемішуємо.
Цією сумішшю поливаємо картоплю, перчимо, солимо, посипаємо зеленню і наливаємо ще пів стакана звичайної води.
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Кладемо картоплю у формі в духовку, накриваємо її фольгою.
Печемо годину часу. Усе – картопля готова!
Смачного!