Кожен хто посмакує – просить рецепт! Неймовірно смачні баклажани з морквою.

Кожен хто посмакує – просить рецепт! Неймовірно смачні баклажани з морквою.

Нам знадобляться наступні продукти:
1 кг синеньких (баклажанів)
3 шт морквинок
2 шт ріпчастої цибулі
1 ч. л. паприки, чорнoгo меленого пeрцю, червоного гострого перцю
1 гoлoвка ароматного часнику
дрібка солі (за смаком)
трішки петрушки та селери

Спосіб приготування:
Синенькі слід ретельно промити під проточною водою та зрізати плодоніжки.
кажному з баклажанів необжідно зробити надріз по всій довжині, лиш від краю відступаємо біля 3 см.
Тоді відварити їх протягом пів години. Не довше. У розчині з солі (2 ст. ложки морської чи йодованої солі на 2 літри води).

https://cesmak.info/

Тоді витягнути синенькі з вони і поставити на рівну поверхню, придавивши їх зверху чимось важким, щоб стекла лишня рідина.
Тоді почистити морквинки та подрібнити зелень.
Цибуду порізати пластинками та обсмажити на соняшниковій олії до золотистого кольору.
Потерти моркву і додати до цибулі разом з зеленню. Протушити.
Тоді додати спеції.

Опісля, акуратно начинити підсмаженою сумішшю синенькі у надрізах. Тоді перев’язати баклажани ниткою чи тоненьким шнурком і викласти до банки, старатися чим щільніше.
Залити це все соляним розчином – на 1 л води 3 ст. л. йодованої або морської солі, а зверху банку перев’язати бинтом або марлею.
Одну добу тримати у кімнатній температурі, а пізніше поставити до холодильника.
через 2 дні квашені баклажани можна подавати до столу!
Смачного!

БОНУС-РЕЦЕПТ
Простіше не буває!
Беремо 4 яйця, 200 грам сиру, 120 грам цукру і готуємо найніжніший в світі торт!

Інгредієнти для бисквіту:

120 грам пшеничного борошна
4 курячі яйця
120 грам цукру
1/2 ч. л. ванільного цукру
1 ч. л. розпушувача для випічки
дрібка солі
какао (для посипання)

https://www.gastronom.ru/

Для ніжного крему:
200 грам сирної маси читворогу
150 грам цукру
250 мл вершків або жирної сметани
1/2 ч. л. Ванільного цукру

Спосіб приготування:
У глибокій мисці збиваємо 4 яйця міксером та додаємо 120 грам цукру.
Просіяти через сито борошно і змішайти його з 1 ч.л. розпушувача, дрібкою солі, і ванільним цукром.
Невеликими порціями змішувати отриману масу з борошна з яєчною до однорідної консистенції.
Вилити у форму для запікання розміром 20х30 та випікати при температурі 200 градусів.

Готуємо крем.
Вершки або сметану збити міксером до загустіння і додати всі решта продукти. Зблендерити до однорідної маси, щоб не було грудочок.
Корж розрізати на 2 частини і змастити кремом посередині, зверху і по краях. За допомогою маленького ситечка какао-порошком можна прикрасити наш торт.
Помістити в холодильник на 2 години, щоб добре промок.
Смачного!

Оцініть статтю
Дюшес
Кожен хто посмакує – просить рецепт! Неймовірно смачні баклажани з морквою.