М’ясна закуска з банки: виходить швидко та смачно

Цим рецептом в нашій родині користуються кілька поколінь. Готуючи м’ясо за таким рецептом, воно виходить дуже м’яким та смачним. таким чином можна приготувати будь-яке м’ясо.

Для приготування візьміть:

  • 3 кілограми свинини;
  • на один літр води потрібно взяти 150 грамів солі;
  • перець горошком, лавровий лист, часник.

М’ясо нарізаємо середніми шматками. Банки стерилізуємо. Банки брати невеликі, об’ємом по пів літра. Укладаємо туди м’ясні шматки, кілька листків лаврового листа, перець горошком та кілька дольок часнику.

Доводимо до кипіння розсіл та заливаємо у банки. Нариваємо кришками. Потім їх потрібно поставити у каструлю. Туди наливаємо води до «горла» банок. Каструлю з банками ставимо на газ. Даємо воді в каструлі закипіти. Від моменту кипіння засікаємо 2 години. Протягом цього часу потрібно кип’ятити банки.

Закрутіть кришки, переверніть банки і закутайте. Коли банки вичахнуть, поставте в холодне місце.

Коли гості будуть на порозі, просто дістаньте м’ясну закрутку і радуйте смачними наїдками.

 

Оцініть статтю
Дюшес
М’ясна закуска з банки: виходить швидко та смачно