Неймовірно смачний банановий торт – без випічки. Дешево, просто і дуже смачно!

Кожен із нас полюбляє час від часу поласувати смачненьким. Інколи достатньо придбати щось в магазині, чи піти до кафе, а буває так, що ви дуже хочете домашнього смаколика, проте не любите бавитися із його приготуванням. Тоді цей рецепт саме для вас – пропонуємо вашій увазі торт без випічки.

Бананово-сирний торт легкий у приготування, і ніжний на смак.
Зберігайте пошвидше цей рецепт.

Бананово-сирний торт без випічки

Необхідні продукти:

Для приготування основи:
• 180-200 грам печива «До кави» або «Топленого молока»;
• 80 грам розтопленого солодко-вершкового масла.

Для бананово-сирної маси:
• 350 грам сиру 5-9% жирності;
• 150 грам вершків або сметани;
• 2 банани;
• 100 грам цукру;
• 100 мл води;
• 1 упаковка желатину (15 гр.);
• 1 упаковка ванільного цукру.

Для верхнього шару:
• 1 упаковка жовтого або зеленого желе;
• 3 банани;
• вода.

Починаємо готувати:
1. Печиво подрібнюємо за допомогою блендера, додаємо розтоплене солодко-вершкове масло та перемішуємо. Беремо форму для запікання та вистеляємо шаром отриманого тіста низ форми. Ставимо до морозильної камери на 15 хвилин.

2. Желатин потрібно розвести у воді і залишити набухати. Сир та банани також потрібно за допомогою блендера перетворити у бананово-сиркову масу. До отриманої маси додаємо вершки або сметану, цукор, ванільний цукор і набухший желатин. Ретельно перемішуємо та заливаємо у форму. Ставимо в холодильник приблизно на 1 годину.

3. Готуємо желе, згідно інструкції вказаної на упаковці, проте води додаємо вдвічі менше. Половину виливаємо на бананово-сирну масу.

4. Банани нарізаємо кружечками та викладаємо зверху на желе.

5. Іншою половиною желе заливаємо банани. Ставимо наш бананово-сирний торт у холодильник на цілу ніч.
Смачного!

Оцініть статтю
Дюшес
Неймовірно смачний банановий торт – без випічки. Дешево, просто і дуже смачно!