Оселедець під шубою: новий інгредієнт подарує традиційній страві нового смаку

Оселедець під шубою є традиційною стравою у новорічно-різдвяні свята. Цей багатошаровий салат стоїть на столі, мабуть, у кожній родині. Сьогодні пропонуємо рецепт «шуби» з новим інгредієнтом, який надасть страві нового смаку.

Для приготування потрібно взяти одну рибину оселедця, три картоплини, під цибулини, 3 яйця, три морквини, два буряки середнього розміру, 250-300 грамів майонезу, одну банку ікри (якої риби – обирайте самі).

Всі інгредієнти, крім цибулі треба відварити. Салат будемо складати з потертих овочів та яєць. Оселедець та цибулю треба дрібно порізати кубиками.

Першим шаром буде картопля. Картоплю кладемо вниз для того, щоб салат не розпався. Якщо покласти оселедця першим, риба може залишитися на тарілці, коли салат почнуть розбирати по тарілках.

Наступний етап – цибуля. Зверху викладаємо оселедець. Якщо не хочете витрачати час на те, щоб розробити рибину, придбайте філе шматочками та поріжте їх.

Оселедець змажте майонезом. Жирність обирайте на свій смак.

На майонез потріть яйце, на нього – ікру. Наступний шар – морква, і останній етап – буряк. Буряк змащуємо майонезом.

https://www.youtube.com/

Якщо хочете салат жирнішим, то змащуйте кожен шар або кожен другий. Страву поставте в холодильник. Коли майонез стане бурякового кольору, салат можна їсти.

Смачного!

 

Оцініть статтю
Дюшес
Оселедець під шубою: новий інгредієнт подарує традиційній страві нового смаку