Шанувальників піци у світі є мільйони. Так само як варіантів начинки та самого тіста. Нещодавно моя подруга повернулася з Італії, і привезла неймовірний рецепт тіста для піци. За цим рецептом основа для піци виходить наче в справжній італійській піцерії.

Складові:
- борошно вищого гатунку- 400гр.+ 50 гр. для підсипання.
- сіль -половина чайної ложки
- сухі дріжджі 8 гр.
- цукор 1 столова ложка
- Оливкова олія 2,5 столової ложки
- вода 220 мл.;
Процес приготування:
- Просіяне борошно змішайте разом з сіллю, зробіть гірку із заглибленням по центру.
- З’єднайте дріжджі, цукор, воду та вилийте в борошно.
- Додайте оливкову олію та добре вимісіть тісто руками. Воно повинне вийти ніжним та еластичним.
- Зробіть з тіста кулю, перекладіть у миску та накрийте рушничком з натуральної тканини.
- За 30 хвилин тісто повинно підійти вдвічі.
- Розкачайте тоненько тісто.
- Приготуйте улюблений соус, змастіть ним тісто, додайте улюблену начинку.
- Випікайте в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці 10-12 хвилин.
Кличте родину на частування! Усім смачного!