Простий та дуже швидкий спосіб посмажити печінку

Дуже простий, але дуже смачний рецепт приготування печінки! Готується дуже швидко! Відмінний варіант для швидкого приготування смачної вечері або обіду! Обов’язково спробуйте приготувати.

  • Смажена печінка з цибулею
  • Печінка яловича – 500 гр.
  • Цибуля – 250 гр.
  • Сіль – 1,5-2 ч.л.
  • Чорний перець – 0,5 ч.л.
  • Олія соняшникова

Для початку необхідно промити печінку і почистити від плівок. Краще використовувати підморожену печінку, щоб легше було нарізати. Важливий момент: печінку необхідно нарізати на однакові шматочки. Відмочувати в молоці не потрібно, тому що будемо готувати з цибулею. Посоліть печінку.

Важливо пам’ятати, що цибулі повинно бути в два рази менше ніж печінки. Наріжте цибулю півкільцями.

Налийте в сковороду масло і нагрійте її. Потім викладіть печінку, смажте на сильному вогні постійно перемішуючи. Як тільки печінку посвітлішала, додайте цибулю і також перемішуючи, обсмажте.

https://www.youtube.com/
https://www.youtube.com/

Ще раз посоліть і поперчіть, тому що печінка і цибуля має солодкуватий присмак, солі необхідно більше. Пробуйте на смак. Печінка повинні бути добре посолена.

Як тільки волога випарується, а цибуля отримає коричневий колір, прибирайте з вогню. Останній важливий момент – орієнтуєтеся по цибулі!

 

Оцініть статтю
Дюшес
Простий та дуже швидкий спосіб посмажити печінку
Дюшес
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.