Простий та дуже швидкий спосіб посмажити печінку

Дуже простий, але дуже смачний рецепт приготування печінки! Готується дуже швидко! Відмінний варіант для швидкого приготування смачної вечері або обіду! Обов’язково спробуйте приготувати.

  • Смажена печінка з цибулею
  • Печінка яловича – 500 гр.
  • Цибуля – 250 гр.
  • Сіль – 1,5-2 ч.л.
  • Чорний перець – 0,5 ч.л.
  • Олія соняшникова

Для початку необхідно промити печінку і почистити від плівок. Краще використовувати підморожену печінку, щоб легше було нарізати. Важливий момент: печінку необхідно нарізати на однакові шматочки. Відмочувати в молоці не потрібно, тому що будемо готувати з цибулею. Посоліть печінку.

Важливо пам’ятати, що цибулі повинно бути в два рази менше ніж печінки. Наріжте цибулю півкільцями.

Налийте в сковороду масло і нагрійте її. Потім викладіть печінку, смажте на сильному вогні постійно перемішуючи. Як тільки печінку посвітлішала, додайте цибулю і також перемішуючи, обсмажте.

https://www.youtube.com/
https://www.youtube.com/

Ще раз посоліть і поперчіть, тому що печінка і цибуля має солодкуватий присмак, солі необхідно більше. Пробуйте на смак. Печінка повинні бути добре посолена.

Як тільки волога випарується, а цибуля отримає коричневий колір, прибирайте з вогню. Останній важливий момент – орієнтуєтеся по цибулі!

 

Оцініть статтю
Дюшес
Простий та дуже швидкий спосіб посмажити печінку