Дуже простий, але дуже смачний рецепт приготування печінки! Готується дуже швидко! Відмінний варіант для швидкого приготування смачної вечері або обіду! Обов’язково спробуйте приготувати.
- Смажена печінка з цибулею
- Печінка яловича – 500 гр.
- Цибуля – 250 гр.
- Сіль – 1,5-2 ч.л.
- Чорний перець – 0,5 ч.л.
- Олія соняшникова
Для початку необхідно промити печінку і почистити від плівок. Краще використовувати підморожену печінку, щоб легше було нарізати. Важливий момент: печінку необхідно нарізати на однакові шматочки. Відмочувати в молоці не потрібно, тому що будемо готувати з цибулею. Посоліть печінку.
Важливо пам’ятати, що цибулі повинно бути в два рази менше ніж печінки. Наріжте цибулю півкільцями.
Налийте в сковороду масло і нагрійте її. Потім викладіть печінку, смажте на сильному вогні постійно перемішуючи. Як тільки печінку посвітлішала, додайте цибулю і також перемішуючи, обсмажте.
Ще раз посоліть і поперчіть, тому що печінка і цибуля має солодкуватий присмак, солі необхідно більше. Пробуйте на смак. Печінка повинні бути добре посолена.
Як тільки волога випарується, а цибуля отримає коричневий колір, прибирайте з вогню. Останній важливий момент – орієнтуєтеся по цибулі!