Прибалтійські пиріжки зі шпротами. Приголомшлива закуска за кілька хвилин

Дуже смачні, ароматні і ситні прибалтійські пиріжки зі шпротами. І головне, що готується така закуска швидко і просто.

Такі пиріжки дуже смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Конверти зі шпротами можна приготувати як на святковий стіл, так і на кожен день.

  • тісто листкове заморожене (розморозити) – 500 г
  • яйця варені – 3 шт
  • шпроти в олії – 1 банка (240 г)
  • яйце сире – 1 шт
  • цукор – 1 ст. л.
  • цибуля – 1 шт
  • вода – 5 ст. л.
  • оцет натуральний (столовий 9%) – 3 ст. л.

Спочатку маринуємо цибулю. Нарізаємо кільцями. Готуємо маринад з води, цукру та оцту, заливаємо цибулю.

Варені яйця ріжемо кільцями, у шпротів відрізаємо хвости.

Розкатуємо тісто до товщини 2 міліметри. Розрізаємо тісто на квадрати зі стороною 8-9 сантиметрів. Викладаємо на квадрати спочатку цибулю, яйце, шпроти.

youtube.com
youtube.com

Завертаємо пиріжки, викладаємо на деко, намащуємо збитим яйцем. Ставимо в духовку на 180 градусів, випікаємо 15 хвилин.

 

Оцініть статтю
Дюшес
Прибалтійські пиріжки зі шпротами. Приголомшлива закуска за кілька хвилин