Прибалтійські пиріжки зі шпротами. Приголомшлива закуска за кілька хвилин

Дуже смачні, ароматні і ситні прибалтійські пиріжки зі шпротами. І головне, що готується така закуска швидко і просто.

Такі пиріжки дуже смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Конверти зі шпротами можна приготувати як на святковий стіл, так і на кожен день.

  • тісто листкове заморожене (розморозити) – 500 г
  • яйця варені – 3 шт
  • шпроти в олії – 1 банка (240 г)
  • яйце сире – 1 шт
  • цукор – 1 ст. л.
  • цибуля – 1 шт
  • вода – 5 ст. л.
  • оцет натуральний (столовий 9%) – 3 ст. л.

Спочатку маринуємо цибулю. Нарізаємо кільцями. Готуємо маринад з води, цукру та оцту, заливаємо цибулю.

Варені яйця ріжемо кільцями, у шпротів відрізаємо хвости.

Розкатуємо тісто до товщини 2 міліметри. Розрізаємо тісто на квадрати зі стороною 8-9 сантиметрів. Викладаємо на квадрати спочатку цибулю, яйце, шпроти.

youtube.com
youtube.com

Завертаємо пиріжки, викладаємо на деко, намащуємо збитим яйцем. Ставимо в духовку на 180 градусів, випікаємо 15 хвилин.

 

Оцініть статтю
Дюшес
Прибалтійські пиріжки зі шпротами. Приголомшлива закуска за кілька хвилин
Дюшес
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.