Рецепт бісквіту, який точно вдасться та не впаде

До рецепта цього бісквіту доречно приєднати слово «завжди». Тому що такий бісквіт завжди вийде та завжди підніметься. Печеться без будь-яких заморочок, робиться легко. А головне, що не треба розділяти білки від жовтків.

Рецепт:

  • Борошно – 150 гр;
  • Цукор – 150 гр;
  • Яйця – 5 шт.

Розбиваємо 5 великих яєць. Додаємо 150 грамів цукру та починаємо збивати на невеликих обертах. Поступово збільшуйте швидкість. Збивати потрібно близько 10 хвилин. Як зрозуміти, що маса готова: вона має стікати з вінчика «візерунком», який не одразу зникає.

Джерело: www.youtube.com

У цукрово-яєчну масу просіюємо борошно, щоб ще більше наситити бісквіт киснем. Акуратно, знизу вгору, перемішуємо.

Потім масу виливаємо у місткість для запікання. Дно вистилаємо пергаментним папером, нічим змазувати не потрібно. Ставимо в гарно розігріту духову піч на 20-25 хвилин на 180 градусів.

Перевірити його готовність можна довгим сірником. Якщо сірник входить і залишиться сухим, то бісквіт готовий.

Одразу бісквіт різати не потрібно. Він має вистоятися протягом 6 годин. Тоді можна різати.

Смачного!

 

Оцініть статтю
Дюшес
Рецепт бісквіту, який точно вдасться та не впаде
Дюшес
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.