Розкрито ресторанний секрет! Хочете дізнатися, чому страви у ресторані настільки смачні?

Секрет у швидкій маринованій цибулі.

Ріпчасту цибулю в свіжому вигляді не всі люблятьале смак вона надає ще той.  Ба більшедеякі салати без неї зовсім не смачні.
Господині мають дуже багато родзинок у приготуванні та додаванні цибульки до салатівТакдеякі кладуть вимочену цибулю в оцтіа інші просто обливають її окропом.

Пропонуємо найбільш смачний варіантДостатньо лиш замаринувати її найпростішим рецептомякий робиться дуже швидко і легко.
Цю цибулю варто не тільки вживати замість звичайної свіжоїа також і в салати додаватиВона дуже добре поєднується з мясомособливо смакує до свинячого чи курячого шашликуНайважливішещо за зазначеним рецептом цибулька миттєво маринуєтьсяне встигне догоріти поліно у багатті для шашликуа вона вже готова.

https://mandarynka.com.ua/

Нам знадобиться:
– Пара цибулинок
– Холодна водичка – 0,25 л
– Оцет звичайний 11% – 5560 грам
– Цукор – 23 стл.
– Сіль (кухонна морська) – 0,5 стл.

Спосіб приготування:
Цибулю січемо колечками  та поміщаємо у невелику посудинуЗмішуємо  водичкуцукор та сільдоводимо до закипанняпісля цього додаємо оцетПри закипанні заливаємо отриманим маринадом нашу плакучу і закриваємо посудину кришкою.

Чекаємоколи все це охолонеблизько 1,5 годНу отнаша цибулька готовасміливо можна її їсти.
Також її досить довго можна зберігати у холодильнику.
Рецепт даного маринаду також підходить для маринування будьяких подрібнених овочівможна додавати перецьспеціїтрави.

 

 

Оцініть статтю
Дюшес
Розкрито ресторанний секрет! Хочете дізнатися, чому страви у ресторані настільки смачні?