Сестра завжди рада приймати гостей і завжди накриває дуже гарний стіл, оскільки колись навчалась на кухаря. За професією вона так і не працює, проте це не заважає їй втілювати свою професію вдома.

Минулої неділі ми їздили в гості до мами та моєї рідної сестри, які проживають разом. Була чудова нагода, адже похресниці було п’ять років, тому ми їздили привітати маленьку. Сестра завжди рада приймати гостей і завжди накриває дуже гарний стіл, оскільки колись навчалась на кухаря. За професією вона так і не працює, проте це не заважає їй втілювати свою професію вдома.

Так і цього разу на столі була присутня досить велика кількість різних страв та закусок. Особливо сестра дуже любить прикрашати нарізки та салати. Сестра готує як і нові страви, які вона досить часто придумаю сама, так й звичайні страви із нашого дитинства, такі як олів’є. А на гарячі страви була подана курка, яка замаринована соусом, який сама придумала моя сестра.

Проте коронною своєю стравою сестра вважає маленькі пиріжки, які можна їсти із будь-яким гарніром. Вони завжди подаються гарячими й розлітаються дійсно як “гарячі пиріжки”. Сестра завжди ділиться своїми рецептами з кожним, хто попросить, тому я вирішила розповісти вам рецепт тих самих “гарячих пиріжків”:
– 2 яйця
– 50 грамів дріжджів
– 100 грамів масла або маргарину
– 100 мл молока
– 2 стакани муки
– сіль та цукор за смаком
Спосіб приготування:
Молоко потрібно нагріти та в ньому розчинити дріжджі та цукор. Потім додати збиті яйця, розтоплене масло, сіль та борошно. Після того потрібно замісити тісто та зачекати хвилин 30, щоб воно піднялось. Начинку можна добавити на свій смак.

Оцініть статтю
Дюшес
Сестра завжди рада приймати гостей і завжди накриває дуже гарний стіл, оскільки колись навчалась на кухаря. За професією вона так і не працює, проте це не заважає їй втілювати свою професію вдома.