Новий рік вже позаду, святкові салати та закуски вже набридли. Саме час порадувати свій шлунок смачненьким супчиком з “викрутасами”. З “викрутасами”, запитаєте Ви, так у цьому родзинка цієї страви, але про все по порядку.
Отже,в курячий бульйон додаю 3-4 шт. картоплини і ставлю варитися. Через 7-10 хвилин додаю добре промитий кус-кус (декілька столових ложок) . Кус-кус-це друга за важливістю крупа у нашій родині після гречки. Вона добре смакує з курячим бульйоном. Потім додаю зажарку з цибулі і моркви. В кінці додаю маленький шматочок вершкового масла-для яскравості і особливого смаку супу.
Потім додаю свої “викрутаси”. Коли я готую домашні пельмені, то залишаю трошки тіста на викрутаси. Розкачую довгу смужку тіста шириною 5 см. викладаю на неї фарш смужкою. Заліплюю ковбаску в рулетик і відправляю в морозилку на 30 хв. Підморожену ковбаску нарізаю на шайбочки. Такі викрутаси у мене виходять. Ось їх я і додаю до супу разом із зажаркою. Додаю сіль, перець і спеції за смаком. Варю 10 хвилин і вимикаю вогонь. Смачного!