Смачний супчик з “викрутасами”

Новий рік вже позаду, святкові салати та закуски вже набридли. Саме час порадувати свій шлунок смачненьким супчиком з “викрутасами”. З “викрутасами”, запитаєте Ви, так у цьому родзинка цієї страви, але про все по порядку.

Отже,в курячий бульйон  додаю 3-4 шт. картоплини  і ставлю варитися. Через 7-10 хвилин  додаю добре промитий кус-кус (декілька столових ложок) . Кус-кус-це друга за важливістю крупа у нашій родині після гречки. Вона добре смакує з курячим бульйоном. Потім додаю зажарку з цибулі і моркви. В кінці додаю маленький шматочок вершкового масла-для яскравості і особливого смаку супу.

Джерело: cookpad.com

Потім додаю свої “викрутаси”. Коли я готую домашні пельмені, то залишаю трошки тіста на викрутаси. Розкачую довгу смужку тіста шириною 5 см. викладаю на неї фарш смужкою. Заліплюю ковбаску в рулетик і відправляю в морозилку на 30 хв. Підморожену ковбаску нарізаю на шайбочки. Такі викрутаси у мене виходять.  Ось їх я і додаю до супу разом із зажаркою. Додаю сіль, перець і спеції за смаком. Варю 10 хвилин і вимикаю вогонь. Смачного!

Оцініть статтю
Дюшес
Смачний супчик з “викрутасами”
Дюшес
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.