Чи є серед моїх читачів солодуни? Хочу поділитися з вами рецептом найлегшого та найсоковитішого Сметанника, якого ви ніде більше не знайдете.
В першу чергу готуємо інгредієнти для тіста:
150 г масла
3 столові ложки меду
2 склянки цукру
1 чайна ложка соди
4 яйця
6 склянок муки
Масло необхідно розтопити до рідкої консистенції, помішуючи додаємо мед. Готову суміш відкладаємо до повного вистигання. В охолоджену суміш додаємо яйця, соду та борошно (Краще буде, якщо ви заздалегідь змішаєте соду з борошном). З готового тіста формуємо коржі та підсмажуємо на сковорідці.
Настав час зайнятися кремом:
5 склянок сметани
2 склянки цукру
Цукор та сметану збиваємо міксером до загустіння.
Готові коржі перемащуємо кремом. Для пікантного смаку можна додати волоський горіх, заздалегідь підсмажений та подрібнений у крихти. Торт залишаємо на ніч у холодильнику, а вранці насолоджуємося цією смакотою.
Приємного смаку!