Спробувавши цей рецепт Сметанника, ви обов’язково збережете його собі

Чи є серед моїх читачів солодуни? Хочу поділитися з вами рецептом найлегшого та найсоковитішого Сметанника, якого ви ніде більше не знайдете.

В першу чергу готуємо інгредієнти для тіста:

150 г масла

3 столові ложки меду

2 склянки цукру

1 чайна ложка соди

4 яйця

6 склянок муки

Масло необхідно розтопити до рідкої консистенції, помішуючи додаємо мед. Готову суміш відкладаємо до повного вистигання. В охолоджену суміш додаємо яйця, соду та борошно (Краще буде, якщо ви заздалегідь змішаєте соду з борошном). З готового тіста формуємо коржі та підсмажуємо на сковорідці.

Настав час зайнятися кремом:

5 склянок сметани

2 склянки цукру

Цукор та сметану збиваємо міксером до загустіння.

Готові коржі перемащуємо кремом. Для пікантного смаку можна додати волоський горіх, заздалегідь підсмажений та подрібнений у крихти. Торт залишаємо на ніч у холодильнику, а вранці насолоджуємося цією смакотою.

Приємного смаку!

Оцініть статтю
Дюшес
Спробувавши цей рецепт Сметанника, ви обов’язково збережете його собі