Такі кабачки смакують усім. Їх надають перевагу навіть любителі м’яса

Кабачки в моїй сім’ї люблять усі – особливо запечені з твердим сиром. Особливо, коли до них приготувати ще соус з часником, спеціями та зеленню. Пальчики оближете і збагатите власний раціон корисними речовинами та вітамінами.

Для приготування страви потрібні такі продукти:

  • 2 кабачки;
  • 2 яйця;
  • 150 грамів твердого сиру. Чудово підходить сулугуні;
  • 2 столові ложки олії;
  • сіль, перець, спеції до смаку;
  • 2 столові ложки крохмалю.

Для соусу знадобляться:

  • 150 грамів сметани;
  • 3 зубчики часнику;
  • сіль, перець, спеції до смаку;
  • пучок свіжого кропу.

 Процес приготування кабачків:

Помиті кабачки розрізаємо на пластинки так, щоб внизу два колечка були з’єднані.

Шматок сиру натираємо на середній  терці.

Збиваємо вінчиком яйця з сіллю і спеціями.

Замість крохмалю можна використати звичайне борошно, в яке треба буде обмокнути кружальця перед смаженням.

Сир владаємо між два кружальця, які вмокаємо в збите яйце, а потім обкачуємо їх борошном.  Смажимо на сковорідці до утворення рум’яної шкірочки.

 Приготування соусу:

 До сметани вичавлюємо часник, всипаємо дрібно посічений кріп, додаємо сіль і всі інші спеції відповідно до власного смаку.

Засмажені кабачки поливаємо цим соусом.

Кабачки чудово поєднаються зі святковими стравами. Також люблю їх готувати на вечерю.

Надіюся, така страва буде смачною і для вас.

Оцініть статтю
Дюшес
Такі кабачки смакують усім. Їх надають перевагу навіть любителі м’яса
Дюшес
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.