Такі кабачки смакують усім. Їх надають перевагу навіть любителі м’яса

Кабачки в моїй сім’ї люблять усі – особливо запечені з твердим сиром. Особливо, коли до них приготувати ще соус з часником, спеціями та зеленню. Пальчики оближете і збагатите власний раціон корисними речовинами та вітамінами.

Для приготування страви потрібні такі продукти:

  • 2 кабачки;
  • 2 яйця;
  • 150 грамів твердого сиру. Чудово підходить сулугуні;
  • 2 столові ложки олії;
  • сіль, перець, спеції до смаку;
  • 2 столові ложки крохмалю.

Для соусу знадобляться:

  • 150 грамів сметани;
  • 3 зубчики часнику;
  • сіль, перець, спеції до смаку;
  • пучок свіжого кропу.

 Процес приготування кабачків:

Помиті кабачки розрізаємо на пластинки так, щоб внизу два колечка були з’єднані.

Шматок сиру натираємо на середній  терці.

Збиваємо вінчиком яйця з сіллю і спеціями.

Замість крохмалю можна використати звичайне борошно, в яке треба буде обмокнути кружальця перед смаженням.

Сир владаємо між два кружальця, які вмокаємо в збите яйце, а потім обкачуємо їх борошном.  Смажимо на сковорідці до утворення рум’яної шкірочки.

 Приготування соусу:

 До сметани вичавлюємо часник, всипаємо дрібно посічений кріп, додаємо сіль і всі інші спеції відповідно до власного смаку.

Засмажені кабачки поливаємо цим соусом.

Кабачки чудово поєднаються зі святковими стравами. Також люблю їх готувати на вечерю.

Надіюся, така страва буде смачною і для вас.

Оцініть статтю
Дюшес
Такі кабачки смакують усім. Їх надають перевагу навіть любителі м’яса