Новорічно-різдвяні свята вже добігають до завершення. Організм добряче втомився від нескінченних застіль та святкувань. Наша печінка- важливий орган, який бере відповідальність за очищення нашого організму. Здоров’я печінки безпосередньо залежить від харчування. Для того щоб орган працював добре, варто вживати здорову та збалансовану їжу.
Продукування гормонів, а також синтез білка. Після свят, і не тільки, щоб наша печінка могла повноцінно та легко функціонувати, ми повинні про неї піклуватися. Допомогти їй повернутися в нормальний ритм.
Ожиріння-одна з найпоширеніших проблем печінки. Тому для того, щоб цього уникнути, нам потрібно систематично чистити її від шлаків та токсинів. Пропонуємо Вам рецепт, який справиться з цією задачею на 1,2,3.
Складники:
м’ята — 3 столових ложки;
апельсин — 1 шт.;
лимон — 1 шт.;
вода — 2 літра
мед — 2 столових ложки
Процес приготування:
В каструлю з холодною водою додати 3 столових ложки м’яти. Довести до кипіння і варити ще 5 хв. Зняти каструлю з вогню, накрити кришкою, і дати настоятися. Помити апельсин та лимон. Натерти 1 столову ложку цедри лимона. Вичавити сік з лимона та апельсина.
Додати до м’яти цедру, і процідити напій.В кінці приготування додати сік цитрусових. За бажанням можна додати мед. Так смачніше!
Споживати такий напій необхідно 7 днів поспіль. Ваша печінка скаже Вам “дякую”!
Перед застосуванням рецепту, проконсультуйтеся з сімейним лікарем.
А як Ви очищуєте свою печінку?