Як смачно та швидко приготувати язик? Головні секрети

Отже, язик варто  відварити саме в той день, коли Ви  плануєте його готувати.Якщо язик заморожений, то краще поставити розморожуватися  його звечора.Потім добре його промийте,  покладіть в каструлю, залийте холодною водою, і поставте на плиту.  Після закипання, кип’ятіть  5 хвилин.

Порада №1

За порадаю  бабусі, я завжди зливаю першу та другу воду, у якій вариться язик.Потім на третій раз я заливаю язик холодною водою, додаю спеції та сіль ( 1 столову ложку).Також додаю подрібнену цибулю, селеру, петрушку, декілька лаврових листочків та 5-6 горошинок чорного перцю.

Коли язик звариться, дістаньте його з каструлі. Бульйон на якому варився язик, поставте в холодильник. На такому бульйоні можна зварити неперевершений борщ або легкий  супчик з локшиною. Такий обід розлетиться “на ура”. Особливо, після свята, коли набридли салати, крученики та відбивні.

Джерело: sup-kartoshka.ru

Порада №2

Язик слід варити на слабкому вогні, протягом 4 годин. Якщо Ви полюбляєте  більш щільний язик, то варіть його 3-3,5 години.

Порада  №3

Язик варто повністю охолодити в тому ж бульйоні, в якому він варився.Потім витягніть язик з бульйону, зніміть плівку і наріжте  на потрібні  шматочки.

Дотримуйтеся цих порад, і язик, приготований Вами вийде ніжним, ароматним та соковитим!

 

 

Оцініть статтю
Дюшес
Як смачно та швидко приготувати язик? Головні секрети