Як смачно та швидко приготувати язик? Головні секрети

Отже, язик варто  відварити саме в той день, коли Ви  плануєте його готувати.Якщо язик заморожений, то краще поставити розморожуватися  його звечора.Потім добре його промийте,  покладіть в каструлю, залийте холодною водою, і поставте на плиту.  Після закипання, кип’ятіть  5 хвилин.

Порада №1

За порадаю  бабусі, я завжди зливаю першу та другу воду, у якій вариться язик.Потім на третій раз я заливаю язик холодною водою, додаю спеції та сіль ( 1 столову ложку).Також додаю подрібнену цибулю, селеру, петрушку, декілька лаврових листочків та 5-6 горошинок чорного перцю.

Коли язик звариться, дістаньте його з каструлі. Бульйон на якому варився язик, поставте в холодильник. На такому бульйоні можна зварити неперевершений борщ або легкий  супчик з локшиною. Такий обід розлетиться “на ура”. Особливо, після свята, коли набридли салати, крученики та відбивні.

Джерело: sup-kartoshka.ru

Порада №2

Язик слід варити на слабкому вогні, протягом 4 годин. Якщо Ви полюбляєте  більш щільний язик, то варіть його 3-3,5 години.

Порада  №3

Язик варто повністю охолодити в тому ж бульйоні, в якому він варився.Потім витягніть язик з бульйону, зніміть плівку і наріжте  на потрібні  шматочки.

Дотримуйтеся цих порад, і язик, приготований Вами вийде ніжним, ароматним та соковитим!

 

 

Оцініть статтю
Дюшес
Як смачно та швидко приготувати язик? Головні секрети
Дюшес
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.