Як за одну хвилину очистити оселедець від кісток

Відділення кісток від м’яса оселедця на деяких домогосподарок наводить жах. Більшість вважає, що це довгий та кропіткий процес. Але прочитавши нашу статтю ви зрозумієте, що немає в цьому нічого страшного. І на очищення та нарізку вам знадобиться близько 5 хвилин.

Очищування варто почати з відрізання голови та виймання нутрощів. Якщо ікра або «молочко» збереглося у гарному стані, то не варто їх викидати. Потім рибину треба гарно промити.

Починаємо очищати рибу від кісток. Вказівним та середнім пальцем беремо хребет по різні боки. І потроху відділяємо «ребра» від м’яса, рухаючись до хвоста. Коли хребет відділений від рибини, його треба відрізати біля хвоста.

Джерело: youtube.com

Ребра, які не змогли витягти з м’яса, виймаємо за допомогою ножа.

Потім відрізаємо пірця, зчищаємо чергу плівку. Наступний етап – відділити шкірку від філе.

З цим приголомшливим Лайфхаком вам більше не доведеться витрачати багато часу на очищення улюбленого оселедця.

Оцініть статтю
Дюшес
Як за одну хвилину очистити оселедець від кісток