Запасайтеся пекінською капустою, я навчу Вас готувати оригінальний за смаком салат.

Якщо Ви любите пекінську капусту так само сильно, як і я – приготуйте з неї салат за запропонованим мною рецептом. Весь секрет ховається у додаванні до салату заправки, яка надає гострий і дещо пікантний смак. Такий салат підходить до будь-якої основної страви. А якщо він ще деякий час настоїться, то його смакові якості лише стануть кращими і більш вираженими.

 

Отже, на знадобиться:

– Близько одного кілограма пекінської капусти;

– 1-2 середнього розміру ріпчасті цибулинки;

– Декілька пагінців зеленої цибулька;

– Одна невелика морквинка;

– Три-чотири зубці часнику (для аромату);

– Сіль та перець, за вашим смаком;

– Одна ч. л. цукру та меленого імбиру;

– Половинка ч. л. червоного гострого меленого перцю;

– Одна ст.л. ложка меленої червоної паприки;

– Близько 80-100 мл кімнатної температури води.

Спосіб приготування:

1. Пекінку шматуємо на невеликі за розміром квадратики. Для спростування цього процесу – відріжте нижню частину капустини – качан і розберіть її на листочки. Так буде швидше та зручніше нарізати.

https://ukr.media/

2. Морквинку натираємо на спеціальному терку чи насадці для моркви «по-корейськи». Якщо у Вас є спеціальна шатківниця – можете сміливо її використовувати.

https://cookorama.net/

3. Цибулини очищаємо від шкірки, розрізаємо наполовину та січемо тоненькими півкільцями.

http://xn--80aimveh.pp.ua/

4. Після цього починаємо подрібнювати зелену цибульку.

https://ukr.media/

5. Змішуємо всі підготовані за попередніми рекомендаціями овочі у глибокій посудині та легенько її розминаємо руками, тільки не дуже сильно.

Готуємо нашу секретну заправку.

Видавлюємо наші зубці часнику через часникодавку, або дуже дрібненько ріжемо ножем та розминаємо. Якщо імбиру в порошку не знайшли – тобі дуже дрібно нарізаємо корінь імбиру. Додаємо до імбиру та часнику решту спецій та водичку. Перемішуємо все гарненько.

Заправляємо отриманою сумішшю наші овочі і можна смакувати.

Оцініть статтю
Дюшес
Запасайтеся пекінською капустою, я навчу Вас готувати оригінальний за смаком салат.
Дюшес
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.