Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. І це дійсно так. Ось мій чоловік, до прикладу, жартуючи каже, що я підкорила його своїм салом. Варю я такий бочок особливим чином…у пакеті. А якщо зварити ще борщику, та з пампушками з часничком. Просто пісня… Від кожного шматочка такого сала життя кращає, а здоров’я додається.

Запитуєте, як я готую таке сало? Сміливо ділюся з вами рецептом.
Купую на базарі сало з прослойкою, бочок (1, 5 кг). Ріжу на декілька шматків. Готую спеціальну заправку: додаю майонез 3 столові, часник (1 головка), сіль (1 ст. ложка), перець чорний (1 ч. ложка), щіпка червоного перцю і декілька лаврових листочків.
Перемазую кожен шматочок заправкою. Потім кожен шматок кладу в індивідуальний пакет, зав’язуючи та складаючи їх в загальний пакет, за принципом матрьошки. Добре зав’язую і опускаю в окріп.
Варити сало потрібно не менше 2 годин. Після того, як смаколик охолоне, його слід поставити в холодильник на 12 годин.
Спробуйте, не пошкодуєте!