Після цього рецепту, Ви забудете про відбивні та котлетки!

Одненька банка консерви та склянка рису нагодують всю сім’ю і ще на завтра залишиться.

Що ж нам знадобиться? Небагато:

  • 1 баночка консервованої сардини в олії або у власному соку (ні в якому разі не в томатному соусі);
  • 2 шт. курячих яєць;
  • 300 грам довгозернистого рису;
  • 1-2 середнього розміру цибулини;
  • сіль та мелений перець – за смаком;
  • вафельні трубочки.

Спосіб приготування:

  1. Рис потрібно запарити заздалегідь. Цибулю дрібно ріжемо та обсмажуємо до золотого кольору. Ставимо охолонути.
http://food.ua/
  1. Сардину, разом з рідиною у якій вона знаходиться – розминаємо за допомогою виделки. Додаємо охолонувшу цибулю та запарений або відварений рис (теж холодний). Солимо, перчимо і перемішуємо до однорідного вигляду.
http://food.ua/
  1. Тоді збиваємо два курячі яєчка. Беремо наші конуси з вафель і фаршируємо отриманою масою. Нафаршировані вафельки відставляємо на кілька хвилин, щоб вони промокли.
http://food.ua/
  1. Розігріваємо сковорідку з соняшниковою олією. Тоді беремо змокрівші конуси і обмочуємо їх у збитих яйцях. Обсмажуємо на середньому полум’ї до золотавого кольору з кожної сторони. Смачного куштування!

 

 

 

 

Оцініть статтю
Дюшес
Після цього рецепту, Ви забудете про відбивні та котлетки!