Ваші вареники будуть неповторні, якщо ви використаєте цей рецепт для тіста! Збережіть, щоб не загубити!

Я обожнюю робити та ліпити вареники! Це для мене своєрідне хобі, завдяки якому я відпочиваю, а у моїй голові з’являються нові ідеї та думки! А після того, як я почала готувати вареники на цьому тісті – то для мене хобі перетворилось у мистецтво! Й окрім приємного процесу ви отримуєте навдивовижу смачний результат!

ivona.bigmir.net

Отже, для їх приготування вам знадобиться:

  • 600 грамів борошна (бажано, пшеничного);
  • 1 шт. яйце;
  • 200 мілілітрів кип’яченої води;
  • 10 грамів олії;
  • Дрібка солі.

Покрокове приготування:

1. Збити разом яйце, сіль та олію до однорідної суміші.

2. Додавати борошно поступово й одночасно замішуючи тісто.

chudo-povar.com

3. Додати до отриманого тіста кип’яченої води й продовжувати вимішувати тісто (Якщо воно сильно липне до рук, то додайте ще борошна).

4. Після того, як ви замісили тісто залишіть його сходити на кілька годин у теплій кімнаті.

5. Продовжуйте ліпити вареники.

Приємного апетиту!

 

Оцініть статтю
Дюшес
Ваші вареники будуть неповторні, якщо ви використаєте цей рецепт для тіста! Збережіть, щоб не загубити!
Дюшес
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.