Я обожнюю робити та ліпити вареники! Це для мене своєрідне хобі, завдяки якому я відпочиваю, а у моїй голові з’являються нові ідеї та думки! А після того, як я почала готувати вареники на цьому тісті – то для мене хобі перетворилось у мистецтво! Й окрім приємного процесу ви отримуєте навдивовижу смачний результат!
Отже, для їх приготування вам знадобиться:
- 600 грамів борошна (бажано, пшеничного);
- 1 шт. яйце;
- 200 мілілітрів кип’яченої води;
- 10 грамів олії;
- Дрібка солі.
Покрокове приготування:
1. Збити разом яйце, сіль та олію до однорідної суміші.
2. Додавати борошно поступово й одночасно замішуючи тісто.
3. Додати до отриманого тіста кип’яченої води й продовжувати вимішувати тісто (Якщо воно сильно липне до рук, то додайте ще борошна).
4. Після того, як ви замісили тісто залишіть його сходити на кілька годин у теплій кімнаті.
5. Продовжуйте ліпити вареники.
Приємного апетиту!