Ваші вареники будуть неповторні, якщо ви використаєте цей рецепт для тіста! Збережіть, щоб не загубити!

Я обожнюю робити та ліпити вареники! Це для мене своєрідне хобі, завдяки якому я відпочиваю, а у моїй голові з’являються нові ідеї та думки! А після того, як я почала готувати вареники на цьому тісті – то для мене хобі перетворилось у мистецтво! Й окрім приємного процесу ви отримуєте навдивовижу смачний результат!

ivona.bigmir.net

Отже, для їх приготування вам знадобиться:

  • 600 грамів борошна (бажано, пшеничного);
  • 1 шт. яйце;
  • 200 мілілітрів кип’яченої води;
  • 10 грамів олії;
  • Дрібка солі.

Покрокове приготування:

1. Збити разом яйце, сіль та олію до однорідної суміші.

2. Додавати борошно поступово й одночасно замішуючи тісто.

chudo-povar.com

3. Додати до отриманого тіста кип’яченої води й продовжувати вимішувати тісто (Якщо воно сильно липне до рук, то додайте ще борошна).

4. Після того, як ви замісили тісто залишіть його сходити на кілька годин у теплій кімнаті.

5. Продовжуйте ліпити вареники.

Приємного апетиту!

 

Оцініть статтю
Дюшес
Ваші вареники будуть неповторні, якщо ви використаєте цей рецепт для тіста! Збережіть, щоб не загубити!