Молитва за життя і міцну віру

Молитва – це розмова з Богом у важкі миті і в хвилини радості. Людина, коли переживає певний складний період, здебільшого звертається до Бога за допомогою. Це може бути важка хвороба, втрата роботи, стосунків, близької людини тощо. Завдяки молитві зцілює внутрішній 6іль, що не дає їй постійно спокою.

Якщо відчуваєте неспокій, сум, зневіру, невпевненість у майбутньому, тугу, то промовляйте ось ці молитви, і ви відчуєте полегшення.

Молитва за зцілення

Боже, сьогодні я потребую твоєї сили, щоб зцілитися. Ти знаєш мій біль, як фізичний, так і духовний, ти знаєш про мою слабкість. Сьогодні я не маю сили, щоб справитися з власними немощами. Тому звертаюся до тебе, мій Боже, наповни моє тіло власною силою. Зціли мій дух, щоб я міг(могла) гідно вийти з ситуації, в якій опинився. Щоб я міг служити тобі, Боже, і іншим людям. Щоб міг тебе прославляти і засвідчувати твою силу іншим. Щоб твоя благодать наповнила моє серце і серця тих, хто цього потребує. Амінь.

Молитва за міцну віру

О найсолодший Ісусе, зціли мене у всіх сферах життя. Очисти мої помисли, спрямуй морі наміри, щоб кожен день я міг служити тобі.  Я вірю в твою силу, вірю, що ти можеш наповнити моє серце любов’ю і непереборним бажанням  все робити для твоєї слави. Амінь.

Молитва за життя

Боже, дозволь моєму життю змінитися на краще, щоб я міг втілити власні найкращі наміри. Ти бачиш, який я нині немочний і без твоєї помочі мені не справитися. Адже сила моя у тобі, Боже. Дай мені можливість відчути твою могуть, щоб я міг витримати ту битву з темрявою, яка висотує мою силу. Наповни мене радістю життя, щоб прославляти тебе, Боже. Хай всяка тривога і сумніви покинуть мене. Я молюся до тебе як до Всемогутнішого Бога, який дав життя всьому і все наповнює своєю благодаттю. Я є маленькою часточкою твого єства, яка прагне жити так, щоб мій кожен крок був благословенний тобою, Боже. Змилуйся над моїми немочами і скріпи мене для подальшого життя. Амінь.

Оцініть статтю
Дюшес
Молитва за життя і міцну віру